Platforma are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele de identificare pe care le furnizeaza utilizatorii: nume, prenume, judet, oras, organizatia reprezentata, pozitia, adresa de email, telefon. Scopul colectarii datelor prin aceasta platforma este acela de a investiga opiniile la nivelul unui grup tinta in domeniul vizat de proiectul “Imbunatatiri privind calificarea si ocuparea in domeniul textil cu sprijinul actorilor relevanti din sector”, implicit in ceea ce priveste calificarea, ocuparea, actualizarea standardelor ocupationale din sectorul textil.

Platforma nu solicita date cu carácter personal precum CNP sau date bancare.

Platforma nu va furniza nume, prenume, functie, adresa de e-mail, telefon ale utilizatorilor altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat.

Utilizatorii au dreptul de a solicita informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care platforma le detine despre ei. Utilizatorii pot solicita stergerea tuturor datelor personale detinute prin intermediul platformei. Acestea nu includ toate datele obligatoriu a fi pastrate in scopuri administrative, juridice sau de securitate. Informatiile cu caracter personal ale utilizatorilor pot fi furnizate catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.