16/04/2021

TEX4IM, parteneriatul european pentru modernizarea industrială a sectorului de textile și confecții, reunește principalele clustere textile din Europa, cu scopul stabilirii de noi parteneriate prin îmbunătățirea capacităților de inovare, a modelelor de afaceri, a cunoștințelor, a nivelurilor de calificare și a altor factori concurențiali cheie ce stau la baza viitorului sectorului european de textile și confecții.

Consorțiul TEX4IM vă invită la conferința finală a proiectului TEX4IM - Textile Clusters for Industrial Modernisation” ce va avea loc în perioada 20 - 22 aprilie 2021 în format online, pe platforma GoToMeeting.

Evenimentul oferă oportunitatea de a participa la seminarii privind portofoliul de oportunități și servicii noi oferite de proiectul TEX4IM, precum și privind sprijinul tehnic pe care proiectul TEX4IM îl poate oferi celor interesați de dezvoltarea cooperărilor de afaceri și de elaborare a unui plan de afaceri.

De asemenea, în cadrul evenimentului se vor dezbate aspecte privind economia circulară, materiale textile avansate și textile inovative cu aplicații multiple precum și aspecte privind soluțiile digitale ce pot fi aplicate în industria textilă.

Conferința finală reprezintă un bun prilej de a disemina rezultatele obținute în cele 24 de luni de activitate a proiectului TEX4IM.

Participarea la conferința finală TEX4IM este gratuită.

Pentru a participa la eveniment vă rugăm să vă înregistrați accesând linkul:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdDXPBO7K-oS7Co__T8zokpFDaHpIorzBs1UQhrv3Ytjj_Hvw/viewform?usp=sf_link